Heeft u vragen?020 - 21 01 088070 - 20 42 008010 - 26 13 633

Dak isolatie

  • Uw dak isoleren is absoluut de moeite waard, besparingen tot wel 30 %

De besparing die gerealiseerd kan worden door het aanbrengen van dakisolatie wordt nogal eens onderschat. Zeker wanneer u de ruimte onder het dak ook verwarmt, denk aan een slaapkamer op zolder. De besparing kan dan al snel honderden euro’s per jaar zijn. Maar ook die ongeïsoleerde rommelzolder kunnen we uitstekend isoleren waardoor ook deze investering snel wordt terugverdiend en er tevens in de zomer minder warmte via het dak in de woning komt. Het loont dus de moeite te (laten) onderzoeken of dakisolatie in uw woning kan worden toegepast en zo ja, in welke vorm en met welke materialen. Het is zeer belangrijk dat het isolatiemateriaal op de juiste wijze wordt aangebracht.

Verkeerde dakisolatie kan houtrot veroorzaken!

Voor de isolatie van een dak kunt u kiezen uit een groot aantal materialen. De isolatiewaarde van het materiaal (de zogenaamde R-waarde) hangt af de dikte en het materiaal. De keuze voor het juiste dakisolatiemateriaal is onder andere afhankelijk van alle materialen waaruit het dak van uw woning is opgebouwd. Ook voor uw investering in dakisolatie geldt een terugverdientijd van ongeveer 5 tot 8 jaar. De prijs voor het aanbrengen van dakisolatie is afhankelijk van de dikte van het materiaal en de afwerking hiervan.

Isolatiedirect:
  • 10 jaar garantie
  • Als beste getest
  • Besparing vanaf € 450,-

Isolatiedirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Wat kan ik besparen?

Een gemiddeld huishouden kan zo’n 450 euro per jaar besparen door de isolatie oplossingen van Isolatiedirect.

Bereken direct mijn besparing

Wat kost isoleren?

De investering van het isoleren van uw woning heeft u vaak al binnen 5 jaar terugverdiend.

Bereken de kosten voor isolatie