Heeft u vragen?020 - 21 01 088070 - 20 42 008010 - 26 13 633

Voordelen? Isoleren is besparen

Isoleren bespaart geld en biedt meer wooncomfort. Veel woningen zijn erg slecht geïsoleerd en soms ook vochtig en lastig te verwarmen. Middels hygro ISO fase kunnen wij uw woning het gewenste wooncomfort bieden en de stookkosten reduceren. De oplossing is relatief voordelig, en snel terug verdient  terwijl u op sommige oplossingen wel 10-25 jaar garantie heeft. Wel zo prettig, dan weet u exact waar u aan toe bent. Isolatiedirect is overigens als beste getest, u weet dus zeker dat u aan het juiste adres bent.

GEMIDDELD € 450 PER JAAR BESPARING OP UW ENERGIEREKENING.

Comfort

Uitzonderlijke koude delen in de woning kosten niet alleen geld, het is ook weinig comfortabel, met name koude vloeren zijn een doorn in het oog. Verwen uzelf met hygro ISO fase III en isoleer de woning naar wens. Voorkom niet alleen hoge kosten, en voorkom ook koude luchtstromen die hinderlijk zijn. De hygro ISO fase III zorgt werkelijk voor veel comfort.

Kosten? Subsidie via uw gemeente!

Het isoleren van de woning bespaart u niet uitsluitend stookkosten, wist u dat u vaak subsidie kunt verkrijgen bij de gemeente?

Vraag subsidie aan

Enkele voordelen op een rij

 • Woningwaarde stijgt
  Goed geïsoleerde woningen worden makkelijker verkocht en zijn beter geprijsd.
 • Minder schadelijk voor het milieu
  Doordat u minder energie verbruikt, draagt u bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. U bespaart zowel het milieu als uw portemonnee.
 • Isoleren is soms een uitkomst
  Ook kan isolatie condensatie problemen voorkomen omdat u middels het isoleren koude bruggen verwijdert in de woning. Koude bruggen zijn overigens minder goed geïsoleerde delen van de woning.
 • Oplossing voor schimmels of hoge luchtvochtigheid
  Sommige woningen hebben last van schimmels en / of een te hoge luchtvochtigheid dat vaak eenvoudig op te lossen is door het isoleren van de woning. Inmiddels zijn de technologische ontwikkelingen dusdanig ver dat de woning goed blijft ventileren en men dus uitsluitend voordelen genereert uit isoleren.

Wist u dat?

Het is belangrijk dat u wel de juiste materialen laat aanbrengen bij het isoleren. Indien men materialen aanbrengt die weinig tot niet ventileren kunnen problemen veroorzaken met betrekking tot vochtproblemen. Belangrijk is dat de gevel gecontroleerd wordt of deze vocht opneemt en voldoende ventileert, indien dit niet geval is kunt u de gevel beter laten hydrofoberen;

Vaak vergeet men dat foutief isoleren optrekkend vocht kan veroorzaken of een doorslaande gevel, optrekkend vocht komt veelal voor in gebieden met een hoogwaterpeil en / of in gebieden die vette grondsoorten als klei en veen bevatten. Een doorslaande gevel ontstaat op het moment dat de gevel veel vocht opneemt.

Meer weten over vochtproblemen

Bij twijfel vooral niet inhalen!

Voorafgaand  aan het klakkeloos isoleren kunt u tegen een gering tarief eerst u woning laten inspecteren en door laten meten middels warmtebeeldcamera en sonar. U kunt hiermee een hoop problemen voorkomen.

Een onderzoek bestaat uit:

 • Het onderzoek van de constructies op constructie fouten;
 • Het doormeten van de constructie op aanwezig vocht;
 • Het rendement onderzoeken van eventuele isolatie;
 • De consequenties onderzoeken van de te isoleren delen.

Ik wil een onderzoek

Garantie

Isolatiedirect is een professioneel na-isolatiebedrijf. Ons isolatiebedrijf is aangesloten bij IKOB-BKB (KOMO) en de VENIN. Dit geeft u garantie t.a.v. de kwaliteit van de producten en onze vakkundigheid. U ontvangt standaard 10 jaar garantie.

Isolatiedirect:
 • 10 jaar garantie
 • Als beste getest
 • Besparing vanaf € 450,-

Isolatiedirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Wat kan ik besparen?

Een gemiddeld huishouden kan zo’n 450 euro per jaar besparen door de isolatie oplossingen van Isolatiedirect.

Bereken direct mijn besparing

Wat kost isoleren?

De investering van het isoleren van uw woning heeft u vaak al binnen 5 jaar terugverdiend.

Bereken de kosten voor isolatie